Finom ízek varázsa

Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

Cigánypecsenye

ciganypecsenye_13_1.jpg

Hozzávalók:

-1 kg tarja vagy karaj

-50 dkg füstölt kenyérszalonna

-10 gerezd fokhagyma

-1 kg vöröshagyma

-5 db paprikás kolbász, ízlés szerint

-só

-bors

-piros fűszerpaprika

-olaj

Elkészítés:

A szalonnát felszeletelem, a szeleteket bevagdosom, egy mélyebb edényben mikróban a zsírját  4-5 perc alatt kisütöm. A zsír egy részét beleteszem egy nagyobb edénybe és a karikára vágott hagymát félig megsütöm, majd egy tepsiben egyenletesen elrendezem. Közben a felszeletelt kiklopfolt húsokat sózom, borsozom, és a maradék szalonnazsírban egy serpenyőben félig megsütöm, melyeket utána a hagymára pakolok.  A fokhagymagerezdeket összepréselem, egy kis tálkában kevés olajat ráöntve minden hússzeletet megkenek, majd a szalonnákat is a húsokra pakolom, a kolbászt okat is ráfektetem és az egészet 180 fokra előmelegített  sütőben kb. 30-40 perc alatt készre sütöm. A szalonna tetejét pirospaprikába mártom, így elkészítjem a kakastarályt. Sültkrumlival tálalom.

magyar_motivum.gif



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 107
Tegnapi: 146
Heti: 891
Havi: 3 743
Össz.: 2 127 918

Látogatottság növelés
Oldal: 7.)Cigánypecsenye
Finom ízek varázsa - © 2008 - 2024 - ki-suti.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »