Finom ízek varázsa

Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

Sült oldalas

sult_oldalas_3.jpg

Hozzávalók:

-1/2 kg oldalas

-2 közepes fej vöröshagyma

-4-5 gerezd fokhagyma

-őrölt fekete bors

-őrölt kömény

-só

-víz

Elkészítése:

A megtisztított oldalast felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és őrölt köménnyel hintjük. Tepsire helyezzük és kevés vizet öntünk alá. A megpucolt fokhagymagerezdeket a hús köré szórjuk. A vöröshagymát negyedekbe vágjuk és a hús mellé tesszük. A tepsit alufóliával lefedjük és betesszük a 200 fokra  előmelegített sütőbe kb. 75 percre. Közben kétszer-háromszor ránézünk, és ha elpárolgott a víz a hús alól, pótoljuk. Az idő elteltével levesszük a fóliát a tepsiről és visszadugjuk a forró sütőbe. Kb. fél óra alatt megpirítjuk a húst. Közben pótoljuk a vizet, ha szükséges. Körettel, salátával kínálhatjuk. Hidegen is fogyaszthatjuk.

sult_oldalas_1.jpg


magyar_motivum.gif





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 175
Tegnapi: 142
Heti: 317
Havi: 3 611
Össz.: 2 090 558

Látogatottság növelés
Oldal: 4.)Sült oldalas
Finom ízek varázsa - © 2008 - 2024 - ki-suti.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »