Finom ízek varázsa

Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

Szalonnába, kolbászhúsba göngyölt szűzpecsenye

szalonnaba_kolbaszhusba_gongyolt_szuzpecsenye_8.jpg

Hozzávalók:

Kolbászhúshoz:

-50 dkg darált hús

-2 tk. pirospaprika

-2 gerezd zúzott fokhagyma

-2 felvert tojás

-só

-bors

-1 db szűzpecsenye

-1 cs. bacon

Elkészítése:

Saját ízlésünk szerint elkészítjük a kolbászhúst. A bacont egyenletesen, kicsi fedéssel lefektetjük, ezen egyenletesen eloszlatjuk a kolbászhúst, majd ráfektetjük a szűzpecsenyét. Ezt az egészet felgöngyöljük, tepsibe tesszük. Alacsony hőfokon 120-130 C fokon 30-40 percig sütjük, majd  az utolsó 5 percre a hőfokot felemeljük 190-200 C fokra és a szalonnát kicsit megpirítjuk. Kiadós ételt kapunk.  Érdemes kipróbálni.

szalonnaba_kolbaszhusba_gongyolt_szuzpecsenye_3.jpg

szalonnaba_kolbaszhusba_gongyolt_szuzpecsenye_5.jpg

szalonnaba_kolbaszhusba_gongyolt_szuzpecsenye_11.jpg


magyar_motivum.gif




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 151
Tegnapi: 142
Heti: 293
Havi: 3 587
Össz.: 2 090 534

Látogatottság növelés
Oldal: 2.)Szalonnába, kolbászhúsba göngyölt szűzpecsenye
Finom ízek varázsa - © 2008 - 2024 - ki-suti.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »