Szalonnába, kolbászhúsba göngyölt szűzpecsenye
Hozzávalók:
Kolbászhúshoz:
-50 dkg darált hús
-2 tk. pirospaprika
-2 gerezd zúzott fokhagyma
-2 felvert tojás
-só
-bors
-1 db szűzpecsenye
-1 cs. bacon
Elkészítése:
Saját ízlésünk szerint elkészítjük a kolbászhúst. A bacont egyenletesen, kicsi fedéssel lefektetjük, ezen egyenletesen eloszlatjuk a kolbászhúst, majd ráfektetjük a szűzpecsenyét. Ezt az egészet felgöngyöljük, tepsibe tesszük. Alacsony hőfokon 120-130 C fokon 30-40 percig sütjük, majd az utolsó 5 percre a hőfokot felemeljük 190-200 C fokra és a szalonnát kicsit megpirítjuk. Kiadós ételt kapunk. Érdemes kipróbálni.