52.)Emeletes csokitorta
Hozzávalók:
Tésztához:
26 cm-es tortaformához adommeg a receptet
-7 tojás
-7 ek. cukor
-6 ek. liszt
-1 ek. kakaó
-7 ek. meleg víz
-1 cs. sütőpor
Krémhez:
-7 dl tej
-2 cs. csokipuding
-25 dkg margarin
-25 dkg porcukor
Díszítés:
-csoki máz
-fondantból készült rózsa
Elkészítés:
Az előzőekben sokszor leírt módon elkészítjük a piskóta tésztánkat. Hűlés után 3 részre vágjuk. A krémhez a pudingot sűrűre főzzük a tejjel, amíg hűl, a margarint habosra keverjük a porcukorral,majd ezt a két krémet robotgéppel habosra keverjük. Ezzel egyenletesen megtültjük a torta lapokat,a torta tetejét és oldalát. Olvasztott csokival vonjuk be a torta kalapot és tetszülegesen díszítsük.