Finom ízek varázsa

Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

Húsos batyu

husos_batyu_6.jpg

Hozzávalók                           

Tésztához:

-1 csomag fagyasztott leveles tészta

Töltelékhez:

-25 dkg főtt, füstölt csülök ledarálva

-2 db zsemle

-2 db tojás

-só

-őrölt bors

-reszelt sajt

Elkészítés:

A tésztát kiolvasztjuk és lisztezett gyúródeszkán egyenletes vastagságúra kinyújtjuk. Derelyevágóval nagyobb kocka formára daraboljuk fel a tésztát és a kockák sarkaitól bevágjuk befelé. A tészta közepére halmozzuk  a töltelékünket, melyhez a ledarált csülköt összekeverjük  tojásokkal, az előre beáztatott zsemlékkel, amikből a vizet jól kinyomkodtuk és ízesítjük. Ízlés szerint akár pici tejszínnel is elkeverhetjük, ettől selymesebb lesz az íze. Sajtal megszórjuk a halmot. A tészta sarkait tojás sárgájával lekenjük és ellenétes irányba, átlósan megfogjuk, kicsit széthúzzuk és ráhajtjuk a töltelékre. Előmelegített sütőben 180-190 C fokon megsütjük. Finom, tartalmas, laktató ételt kapunk.

magyar_motivum.gif




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 165
Tegnapi: 142
Heti: 307
Havi: 3 601
Össz.: 2 090 548

Látogatottság növelés
Oldal: 1.)Húsos batyu
Finom ízek varázsa - © 2008 - 2024 - ki-suti.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »