Tésztához:
-5 tojás
-30 dkg porcukor
-10 ek. víz
-12 dkg darált dió
-16 dkg liszt
-1 cs. sütőpor
Krémhez:
-16 dkg darált dió
-8 ek. tej
-16 dkg margarin
-25 dkg cukor
Mázhoz:
-15 dkg cukor
-0,5 dl víz
-3 ek. kakaópor
-4 dkg margarin
Az 5 tojás sárgáját, 30 dkg porcukrot 10 evőkanál vízzel habosra keverjük, hozzáadunk 12 dkg darált diót, 16 dkg lisztet, 1 sütőport, 5 tojás habját. Kb. 30 perc alatt megsütjük. A krémhez 16 dkg darált diót 8 evőkanál tejjel felfőzünk. 16 dkg vajat 25 dkg cukorral kikeverünk, és hozzáadjuk a dióhoz. A sült tészta tetejét rummal vagy rumaromával meglocsoljuk, és rákenjük a krémet. A mázhoz 15 dkg cukrot, 0,5 dl vízzel, 3 evőkanál kakaóporral sűrűre főzzük, majd 4 dkg margarint belekeverünk a tűzről levéve, kihűtve, hidegen a krém tetejére kenjük.